cms سیستم مدیریت محتوا چیست و چرا باید از آن استفاده کنید ؟

سیستم مدیریت محتوا

سیستم مدیریت محتوا چیست ، چگونه کار میکند و و چگونه برای کسب و کار ها مفید میشوند ؟

سیستم مدیریت محتوا چیست ، چگونه کار میکند و و چگونه برای کسب و کار ها مفید میشوند ؟
cms یا سیستم مدیریت محتوا چیست ؟

crm , serp , cdn , seo ,cms کلمات زیادی در دنیای تجارت الکترونیک و کسب و کار دیجیتال وجود دارد و cms با توجه به این که نیمی از وب سایت ها با cms ها ساخته شده است ، یکی از موارد مهم از این اختصار هاست .

cms مخفف سیستم مدیریت محتوا است ، شاید شما هم دنبال ساخت سریع و آسان و کم هزینه یک وب سایت با حد اقل دانش برنامه نویسی و وب باشید .! بی شک cms بهترین راه کار برای شماست .

ما در اینجا با شما برسی خواهیم کرد که یک سیستم مدیریت محتوا چکونه کار میکند و به شما خواهیم آموخت چگونه میتوانید از آن برای مدیریت وقت و بهره وری خود استفاده کنید .

در بخشی به معرفی محبوب تریت سی ام اس ها خوایم پرداخت

از این پس تمرکز خودتان را بر روی تولید محتوا خوب و با کیفیت خواهید گذاشت و وقت خود را برای ساخت صفحات و تکنولوژی پیچیده وب سایت ها نخواهید گذاشت .

(cms) سیستم مدیریت محتوا چیست ؟

سیستم مدیریت محتوا یک نرم افزار است که به کاربران اجازه میدهد وب سایت را بدون نیاز به کد نویسی از پایه یا حتی بدون کد نویسی در مدیریت بسازد و مدیریت کند .

شما در cms ها میتوانید محتوا را در یک رابط کاربر پسند ایجاد ، مدیریت ، اصلاح و منتشر کنید .

طراحی وب سایت و انتخاب بهترین سیستم مدیریت محتوا CMS

شما با اضافه کردن ماژول هایی به سیستم مدیریت محتوای وب سایت خود میتوانید عملکرد وب سایت را کاملا ویژه خودتان کنید یا مثلا تعداد زیادی ناشر ، مشترک ، کاربر و غیره را در همان سی ام اس ایجاد کنید .

خوب شاید بپرسید چطور یک نرم افزار همه این کار ها را برای ما انجام میدهد ؟!

بیایید نگاهی دقیق تر به نحوه عملکرد یک سیستم مدیریت محتوا بیندازیم .

cms چگونه کار میکند

برای درک بهتر عملکرد (CMS) یا سیستم مدیریت محتوا ابتدا باید درک کنید که ساخت یک وب سایت از ابتدا چگونه است .

یک وب سایت با تکنولوژی ای ( یا استانداری و نه زبان برنامه نویسی !!) به نام html ساخته میشود .

شما برای ایجاد متن ها ، قراردادن تصاویر ، نوار های ناوبری ، صفحه بندی ، لینک ها و اناصر اصلی سات از html بهره میگیرید و در ادامه برای بهینه کردن ظاهر آنها به صورت منحصر به فرد از css کمک میگیرید تا همه چیز را آنگونه که دوست دارید رنگ و لعاب بدیهید

در ادامه باید برای ایجاد امکانات بیشتر در وب سایت خودتان مثلا اضافه کردن CTA یا همان کلید بازخورد یا یک اسلایدر به آن اضافه کنید در این مرحله از JavaScript کمک خواهید گرفت تا مثلا اطلاعاتی را دریافت و در سرور خود ذخیره کنید .

CTA معجزه وب سایت و فروشگاه من را بخوانید.

خوب حالا فرض کنید این کار ها را کردید و امروز تصمیم گرفتیم صفحه ای اضافه کنید یا یک صفحه را ادیت کنید !

باید کل آن صفحه html را باز ادیت کنید یا حتی کوچکترین تغییرات و بدون اینکه ارتباطات داخلی را به هم بزنید مجدد روی وب سرور خود بارگزاری کنید !!

به نظر روند پیچیده شد نه ؟ خوب برای یک توسعه دهنده و برنامه نویس حرفه این روال اینگونه نیست و آنها با استفاده از زبانهای برنامه نویسی و دیتابیس ها این مشکلات را برطرف خواهند کرد یا حتی شاید تنبل کنند و این روند را با سختی بیشتر هم انجام دهند !!

اما برای تازه کارها و حت ی حرفه ای ترین های وب جهت مدیریت زمان و منابع بهترین راه استفاده از یک CMS یا سیستم مدیریت محتوا است

بررسی سیستم مدیریت محتوا ی وردپرس
وردپرس پر کاربرد ترین سیستم مدیریت محتوا در وب

ادامه مطلب با عنوان نحوه استفاده از CMS

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *